CSDD redzētais izraisīja pārsteigumu un lielu sašutumu vīrietī: “Nu tas nav nopietni!”

Vīrietis bija pārsteigts un vienlaikus ļoti sašutis par to, ko redzēja CSDD. Sākumā viņš nebija sapratis, kas notiek, taču vēlāk kāds cits viņam paskaidroja situāciju saistībā ar automašīnām.

 

CSDD uzdevums ir nodrošināt drošību uz Latvijas ceļiem, veicot šādas darbības:

 

Vadītāju un transportlīdzekļu reģistrēšana: CSDD ir atbildīgs par autovadītāju apliecību izsniegšanu un transportlīdzekļu reģistrēšanu. Turklāt viņi veic vadītāju kvalifikācijas pārbaudes un transportlīdzekļu tehnisko kontroli.

 

Ceļu satiksmes noteikumu uzraudzība: CSDD uzrauga ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu un veic pārkāpumu kontroli, lai uzlabotu drošību uz ceļiem. Viņi arī sadarbojas ar citām iestādēm, lai veicinātu šo mērķi.

 

Ceļu satiksmes noteikumu uzraudzība: CSDD uzrauga ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu un veic pārkāpumu kontroli, lai nodrošinātu drošību uz ceļiem. Viņi ir iesaistīti sadarbībā ar dažādām iestādēm, lai veicinātu šo mērķi un uzlabotu ceļu satiksmes drošību.

 

Ceļu satiksmes drošības izglītība: CSDD nodrošina ceļu satiksmes drošības izglītību, lai informētu sabiedrību par drošas braukšanas principiem. Viņi organizē dažādas izglītības programmas un pasākumus, kas piemēroti dažādām vecuma grupām, lai veicinātu labāku izpratni par ceļu satiksmes drošību.

CSDD veic svarīgu lomu Latvijas ceļu satiksmes sistēmā, nodrošinot drošību visiem satiksmes dalībniekiem. Viņu darbība ir būtiska, lai uzlabotu ceļu drošību un samazinātu ceļu satiksmes negadījumu skaitu. Tāpēc ir svarīgi novērtēt un atcerēties viņu ieguldījumu šajā jomā.

Kurš skaitlis noteikti ir gudrāko cilvēku dzimšanas datumā: pārbaudiet savu

Ceļu infrastruktūras uzturēšana: CSDD ir atbildīga par ceļu infrastruktūras uzturēšanu un attīstību, lai nodrošinātu drošu un ērtu braukšanu. Viņu darbība ietver ceļu remontdarbus, ceļa zīmju un apgaismojuma uzstādīšanu, kas palīdz uzlabot ceļu drošību un komfortu visiem satiksmes dalībniekiem.

Lasi vēl: Vaira Vīķe-Freiberga tika spiesta izbraukt no Rīgas; Kas noticis?

Pētniecība un attīstība: CSDD veic pētniecības un attīstības darbus ceļu satiksmes drošības jomā, sadarbojoties ar citām organizācijām. Viņu mērķis ir izstrādāt jaunus risinājumus un tehnoloģijas, kas uzlabotu ceļu satiksmes drošību un samazinātu negadījumu riskus.

Lasi vēl: Šašliku marinēju tikai šādi: nekāds kefīrs, minerālūdens un vīns – maksimāli vienkārši un gardi

Vīrietis, saskaroties ar situāciju, kura saistīta ar CSDD, bija pārsteigts un vienlaikus sašutis par notiekošo. Tomēr vēlāk kāds cits viņam sniedza skaidrojumu par notikumu un to, ko viņš bija palaidis garām vai nepareizi sapratis. Turpināsim izskaidrot šo situāciju!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment